Nieuws Limburg Soetaers en Max doen andermaal overname

Soetaers en Max doen andermaal overname

Soetaers en Max doen andermaal overname

BKM, specialist in apparatuur voor telecom en ICT-erbindingen, heeft het departement Direct Sales overgenomen van Mitel. “Met deze overname zet BKM verder in op groei, zowel organisch als via overnames”, zeggen Bart Soetaers en Marc Max, die in 1994 het bedrijf hebben opgericht.

Na de overnames van Attention (2008), Businesscom (2010), Oratis (2015) en Hexacom (2016) heeft BKM nu ook een afdeling van zijn belangrijke leverancier Mitel in de armen gesloten. Op 1 april moet de deal beklonken zijn. Mitel is wereldleider op vlak van bedrijfscommunicatie en ondersteunt dagelijks meer dan 2 miljard connecties. De overname houdt concreet in dat BKM zo’n 1.000 bijkomende klanten en 16 werknemers inlijft.

“Het gezamenlijke doel is deze klanten verder te begeleiden en te ondersteunen in de digitale transformatie op gebied van IP-telefonie, IT, printoplossingen en connectiviteit”, aldus Max en Soetaers.

BKM telt nu méér dan 14.000 klanten en 160 medewerkers, verspreid over het hele land. Het hoofdkantoor is nog steeds aan de Herkenrodesingel in Hasselt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.