Nieuws Limburg Softwarehuis bouwt voor 1,5 miljoen euro

Softwarehuis bouwt voor 1,5 miljoen euro

Softwarehuis bouwt voor 1,5 miljoen euro

KPD Services, een bedrijf dat software maakt voor de bouwsector, gaat van start met de bouw van een nieuw kantoor. Er wordt in totaal zo’n 1,5 miljoen euro geïnvesteerd. Op het industrieterrein van Halen wordt eerst 2/3 van het bestaande KPD-gebouw afgebroken, waarna een volledig nieuw gedeelte tegen het resterende bouwwerk wordt geplaatst. “Ons nieuwe kantoor zal in de toekomst dubbel zo groot zijn,” zegt Catherine Gressens van KPD Services. “De uitbreiding is nodig omdat we recent fors gegroeid zijn en hierdoor te kampen hebben met plaatsgebrek. Ook in de komende maanden plannen we trouwens nog enkele aanwervingen.”

Foto nieuwbouw KPD 2015Het bouwproject, dat is getekend door Buro B uit Genk en uitgevoerd wordt door bouwbedrijf van de Kreeke uit Halen, moet ongeveer tegen het jaareinde klaar zijn. “Ons team van zowat 40 mensen verhuist intussen tijdelijk naar kantoren van een bedrijf hier in de buurt,” zegt Catherine Gressens nog. “We kijken nu al uit naar onze toekomstige werkplek.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.