Nieuws Limburg Softwarehuis zet nieuwbouw in Bree

Softwarehuis zet nieuwbouw in Bree

Softwarehuis zet nieuwbouw in Bree

Vlecad, gespecialiseerd in software voor schrijnwerkers en interieurbouwers, heeft de eerste kolom gezet van een nieuw bedrijfspand in Bree. “De investering is nodig om meer plaats te hebben voor het stijgende aantal medewerkers en om in comfortabele omstandigheden opleidingen te kunnen geven”, zeggen zaakvoerders Lars Vliegen en Jos Schoofs.

Vlecad werd 30 jaar geleden opgericht door de vader van Lars Vliegen, die zelf de aandelen overnam in 2013. Vennoot Jos Schoofs was toen al 20 jaar mede-zaakvoerder. Het jubileum was de ideale gelegenheid om de plannen voor een nieuwbouw bekend te maken. “Tot op heden huurden we kantoren, maar het is tijd voor de volgende stap”, aldus Vliegen & Schoofs. “Met de bouw van onze eigen vestiging onderstrepen we onze ambitieuze groeiplannen. Als alles klaar is zullen alle medewerkers hun eigen werkplek hebben en wordt ook voor toekomstige collega’s al een plaatsje gereserveerd. Er zijn ook twee opleidingslokalen en een ruimte om even te ontspannen.”

Vandaag telt Vlecad 8 medewerkers en een klantenbestand met zo’n 350 adressen. Vooral in België, maar ook een aantal in Nederland, Duitsland, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk. “Internationaal verder groeien is duidelijk één van onze ambities. We willen ons ook profileren als een duurzame partner. Ons nieuwe ‘state of the art’ kantoorgebouw onderstreept dit beeld.”

Het project werd getekend door Meertens Gielen Architecten en wordt gebouwd door Mathieu Gijbels uit Opglabbeek. “Het zijn twee partijen met heel wat ervaring, die bovendien onze zorgen overnemen. Dat vinden we heel belangrijk”, besluit de bouwheer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.