Nieuws Limburg Soleco neemt 3.500 klanten in West-Vlaanderen over

Soleco neemt 3.500 klanten in West-Vlaanderen over

Soleco neemt 3.500 klanten in West-Vlaanderen over

Soleco Technics uit Opglabbeek, het servicebedrijf in zonnepanelen van Bob Geerkens, heeft in Gavere (West-Vlaanderen) het klantenbestand overgenomen van sectorgenoot Sanisolar. De eigenaar van Sanisolar wil stoppen als installateur, en verkoopt nu zijn 3.500 servicecontracten voor het onderhoud en de verdere ondersteuning aan Soleco. Met de bestaande eigen klanten, en de overname van het klantenbestand van Sanisolar en het failliete Solar Total, telt Soleco nu zo’n 10.000 klanten om het onderhoud van de zonnepanelen te doen.

Soleco neemt Sanisolar over“Dankzij de intensieve contacten met onze verzekeraar en de dagelijkse analyse van de technische problemen, slagen we er vandaag nog sneller in om mogelijke problemen op te lossen,” zegt CEO Bob Geerkens van Soleco. “Met de verwerving van het klantenbestand van Sanisolar verankeren we Soleco ook verder in Oost- en West Vlaanderen.”

Voor Geerkens lijkt de doorstart na het zeer turbulente jaar 2013 geslaagd. “We plaatsen ook nog veel nieuwe installaties,” zegt hij. “Zo zullen er volgende maand nog meer dan 2000 panelen op bedrijfsgebouwen in Wallonië worden geïnstalleerd.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.