Nieuws Limburg Somers speurt naar spectaculaire vastgoedprojecten

Somers speurt naar spectaculaire vastgoedprojecten

Somers speurt naar spectaculaire vastgoedprojecten

De Limburgse Vastgoed Awards is een nieuw event op de provinciale B2B-kalender. Voortaan wordt op 10 november, tijdens een gala-avond, bekendgemaakt wat de allerbeste vastgoedprojecten van Limburg zijn. Initiatiefnemer van deze verkiezing is het Netwerk Vastgoed van Voka Limburg, onder aanvoering van voorzitter Ed Somers (Vestio).

“Ondernemers in de vastgoedsector bouwen letterlijk mee aan onze toekomst”, zeggen Johann Leten (Voka Limburg) en Ed Somers (Netwerk Vastgoed). “Projectontwikkeling is vandaag de dag een collectief verhaal waarbij dialoog, overleg en verbinding centraal staan. Met De Limburgse Vastgoed Awards willen we ondernemers belonen en het tegelijk stimuleren om mee te denken aan de ruimtelijke ordening van de toekomst. Want zoals vroeger een lap grond kopen en er op eigen houtje een project op neerpoten, dat is niet meer van deze tijd. Wie vandaag wil bouwen aan de toekomst moet in dialoog gaan met architecten, particulieren, bedrijven en lokale overheden. Zo creëer je vastgoed met meerwaarde.”

De Limburgse Vastgoed Awards worden verdeeld in drie categorieën: residentieel vastgoed, bedrijfsvastgoed en publiek vastgoed. De projecten moeten in Limburg opgeleverd zijn tussen 2019 en 2022, ongeacht de grootte en de kostprijs. Tot 8 juli kunnen kandidaten hun dossier indienen. Op basis daarvan zal de jury, bestaande uit Leen Coenegrachts, Véronique Claessens, Maxime Kumpen en Glenn Lyppens, de projecten bezoeken en een shortlist samenstellen aan de hand van criteria als omgeving, duurzaamheid en innovatie. Vervolgens worden per categorie 3 genomineerden bekendgemaakt, die tijdens de Dag van het Vastgoed op 10 november zullen strijden voor de gouden medailles…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.