Nieuws Limburg Sophie pakt zilveren plak mee uit Portugal

Sophie pakt zilveren plak mee uit Portugal

Sophie pakt zilveren plak mee uit Portugal

Eventkantoor KonseptS uit Heusden-Zolder heeft in het Portugese Coimbra de tweede plaats behaald op de prestigieuze International Best Event Awards. “De kers op de taart van een fantastisch parcours”, zegt zaakvoerder Sophie Naze vanuit Portugal.

Nadat eerder de Belgische finale werd gewonnen met de organisatie van een evenement voor Atlas Copco, scoorde de inzending van Konsepts ook erg hoog in de internationale competitie (BEA World). Sophie Naze en haar team moesten alleen een Britse collega laten voorgaan in de eindstand.

“We zijn bijzonder verheugd met deze mooie bekroning”, aldus de runner-up. “Dit is voor ons echt de kers op de taart van een bijzonder parcours. Het evenement voor Atlas Copco was sowieso uniek aangezien het voor ons kantoor het grootste project was dat we tot nu toe organiseerden. En met deze award op zak, voelt het als een echte mijlpaal in onze historiek. Ik draag deze overwinning heel graag op aan de hele creatieve sector van België en alle afgelijnde takken ervan. We hebben in ons land een uitmuntende vakbekwaamheid en creativiteit. Daar mogen we best wat meer fier op zijn. Bescheidenheid hoeft niet altijd, toch?”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.