Derde leven voor Antonio (Dai Cugini)
Viva i Vini, zo heet de gloednieuwe zaak van Antonio Marzo, van heinde en verre gekend als de joviale uitbater… Lees meer
Pascal Peters uit Maaseik, sous-chef van sterrenrestaurant Vivendum in Dilsen-Stokkem, stoot door naar de finale van de prestigieuze wedstrijd Eerste Kok van België 2015. Het gaat om een onderscheiding die wordt uitgereikt door de prestigieuze gastronomische Club Prosper Montagné. Pascal Peters moet het opnemen tegen 4 andere finalisten van hoog niveau.
Niemand minder dan Peter Goossens, chef van driesterrenrestaurant Hof van Cleve, is ambassadeur
van deze Prijs Prosper Montagné, die bij wet officieel is erkend als meesterschapswedstrijd. Hij zal in het najaar (6 oktober) de winnaar bekendmaken, nadat ze elk hetzelfde 3-gangenmenu hebben klaargemaakt.
Viva i Vini, zo heet de gloednieuwe zaak van Antonio Marzo, van heinde en verre gekend als de joviale uitbater… Lees meer
De rechtbank in Tongeren sprak dinsdagvoormiddag 8 faillissementen uit. Daarbij toch een aantal gekende horecazaken. Bekijk hieronder het lijstje: Lees meer
Clos St. Denis, het voormalige tweesterrenrestaurant in Kortessem, is verkocht. Na 10 jaar leegstand hebben de Kachet-groep van Nele Gommers… Lees meer
In het kader van een onderzoek naar mogelijke corruptie rond de verkoop van diverse gebouwen, heeft het parket meerdere verdachten… Lees meer
Aline en Naatje zijn voor geen kleintje vervaard. In volle coronacrisis hebben moeder en dochter hun babywinkel Sucette geopend in… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen