Nieuws Limburg Spaanse wijn uit Maaseik behaalt 5 medailles

Spaanse wijn uit Maaseik behaalt 5 medailles

Spaanse wijn uit Maaseik behaalt 5 medailles

Op het internationale Concours Mondial de Bruxelles, een prestigieuze wedstrijd waarbij maar liefst 6900 wijnen strijden om de hoogste erkenning, hebben de Spaanse wijnen van Armando’s Vineyard uit Maaseik 5 medailles gewonnen. De wijnhuizen die huisleverancier zijn van Armando, gingen met 2 gouden en 3 zilveren onderscheidingen naar huis.

Armando Cappaert

“Onze Celler el Masroig sleepte een gouden medaille in de wacht voor Etnic 2007, terwijl de Bodegas Rodero 2 zilveren en een gouden medaille kreeg, en de Bodegas Sinforiano aan de haal ging met 1 zilveren medaille,” aldus een fiere Armando Cappaert.

Het Concours Mondial de Bruxelles werd opgericht in 1994 en is in de loop der jaren één van de beste wedstrijden ter wereld geworden. De jury is samengesteld uit de grootste internationale professionals van wijn en œnologie. Meer dan 40 nationaliteiten tekenden aanwezig op de editie 2011, die plaatsvond in het Groothertogdom Luxemburg. Het volgende Concours Mondial de Bruxelles zal de tenten opslaan in Guimarães (Portugal) op 4, 5 en 6 mei 2012.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.