Nieuws Limburg Speelgoedwinkel strijkt neer in Limburg

Speelgoedwinkel strijkt neer in Limburg

Speelgoedwinkel strijkt neer in Limburg

De Waalse keten van speelgoedwinkels Smartoys opent in Genk en Antwerpen de eerste vestigingen in Vlaanderen. Vrijdag zwaaien in Shopping 1 de deuren open van een winkel die zich toegespitst op videogames, gezelschapsspellen en gadgets van onder meer Marvel, Disney en Harry Potter.

Gameo Europe is het bedrijf dat onder de naam Smartoys na Brussel en Wallonië nu ook de Vlaamse speelgoedmarkt wil veroveren. De marktleider in Franstalig België (19 winkels) opent bij ons de eerste vestigingen in het shoppingcenter Grand Bazar in Antwerpen en in Shopping 1 in Genk. Het aanbod is gespecialiseerd in videogames zoals Minecraft en Need for Speed, gezelschapsspelletjes zoals Funkoverse Harry Potter en Pop Culture-gadgets zoals poppetjes van Dragonball Z en Harry Potter of knuffels van Olaf en Pikachu.

“Sowieso blijft het niet bij deze twee locaties in Vlaanderen en zullen we elders nog winkels openen”, zegt Laurent Allardin, algemeen directeur van Gameo Europe. In Genk zijn ze alvast blij met de primeur: “Ja, we zijn enthousiast met de komst van Smartoys”, aldus Heidi Lenaerts, manager van Shopping 1. “Een perfecte aanvulling op onze huidig commercieel aanbod. Ik ben ervan overtuigd dat de jongeren en game-lovers snel hun weg naar deze nieuwe winkel zullen vinden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.