Nieuws Limburg Sponsor KRC Genk is beste vrouwelijke ondernemer

Sponsor KRC Genk is beste vrouwelijke ondernemer

Sponsor KRC Genk is beste vrouwelijke ondernemer

Courtois Thibaut BorginsoleGratienne Sioncke, CEO van de firma Borginsole uit Rotselaar, is woensdagavond verkozen tot Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar, beter bekend als de Womed Award. Borginsole fabriceert op maat gemaakte steunzolen, die door veel topsporters worden gebruikt. Voetballers als Thomas Buffel, Laszlo Köteles en tal van andere (ex-)spelers van KRC Genk maken er gebruik van. Geen toeval, want Gratienne Sioncke is leverancier, sponsor en fervent supporter van KRC Genk… Zo is ze onder meer hoofdsponsor van de jeugdwerking bij KRC Genk. (Hier op de foto naast Thibault Courtois).

De verkiezing van Gratienne Sioncke betekent ook dat Hilde Rutten van Berghoff Belgium nipt naast de hoofdprijs grijpt. Ze behoorde tot de laatste 3 kanshebbers, wat uiteraard al een hele verdienste op zich is. Ook vorig jaar ging de hoogste onderscheiding niet naar de (toen zelfs 2) Limburgse genomineerden.

Hetzelfde scenario voltrok zich overigens bij de verkiezing van de meest beloftevolle vrouwelijke ondernemer. Ook daar moest de Limburgse finalist, Ellen Haselaars van schoenenmerk Noiselle by EH uit Halen, de hoogste eer overlaten aan iemand anders, meer bepaald Joundi Naziha, die 2 kinderdagverblijven runt in Antwerpen.

Volgende keer beter, Limburg!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.