Nieuws Limburg Sponsors KRC Genk gaan beter netwerken

Sponsors KRC Genk gaan beter netwerken

Sponsors KRC Genk gaan beter netwerken

Om de 2 weken zijn de business-seats van KRC Genk de grootste netwerklocatie van de provincie. Duizenden managers maken van het bindmiddel op de grasmat gebruik om onderlinge contacten te leggen. De club wil nu de bedrijven helpen om elkaar nog vlotter te leren kennen en deals te sluiten. Daarvoor wordt een soort interne Facebook opgestart. “Dat laat onze klanten toe om al op voorhand een kijkje te nemen wie er allemaal kortbij in het stadion zit en de zakelijke contacten voor te bereiden,” zegt commercieel directeur Stephan Poelmans.

KRC Genk maakt ook de link naar de supporters door een online vacaturedatabank te starten. Businesspartners van de club zullen tegen een kleine vergoeding hun vacatures bekend kunnen maken. Jobs in de regio, waar supporters en andere belangstellenden op in kunnen gaan. “Het idee bestond al langer, maar door de gebeurtenissen rond Ford Genk is het project in een stroomversnelling gekomen,” aldus nog Poelmans. “Op deze manier willen we de match tussen vraag en aanbod stimuleren en van onze KRC-Community een hecht blok maken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.