Nieuws Limburg Spreuwers mag Belgian Beer Dinner coördineren

Spreuwers mag Belgian Beer Dinner coördineren

Spreuwers mag Belgian Beer Dinner coördineren

The Great Belgian Beer Dinner is een jaarlijks evenement waarop een aantal Belgische en buitenlandse topkoks de spierballen laten rollen om een exclusief 8-gangenmenu klaar te stomen. Het is de bedoeling dat alle gerechten perfect passen bij de Belgische bieren die erbij geserveerd worden. Om de keuken van dit spectaculaire evenement aan te sturen, heeft de organisatie Hilaire Spreuwers van restaurant BitterZoet uit Zonhoven onder de arm genomen.

Hilaire Spreeuwers“The Great Belgian Beer Dinner is ieder jaar een geweldige culinaire showcase,” zegt Hilaire Spreuwers. “Mijn collega’s en ik willen het publiek en horecaprofessionals tonen dat biergastronomie niet moet onderdoen voor de klassieke wijnkeuken. Integendeel, het ruime smakenpallet van onze Belgische bierscène geeft ons nog veel meer mogelijkheden om voedingsproducten van bij ons te combineren met authentieke en ambachtelijke bieren. De verfijnde biergastronomie wordt in alsmaar meer horecazaken geserveerd, iets wat ik samen met mijn collega’s van the Great Belgian Beer Dinner alleen maar kan toejuichen.”

The Great Belgian Beer Dinner wordt volgende week in het centrum van Gent georganiseerd door vzw Lekker Vlaanderen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem, Hasselt
Dilsen-Stokkem

Creneau tekent Cordaat on the Beach

Niet ter zee of in de lucht, maar Terland zal de horeca-hotspot heten van het nagelnieuwe Terhills Resort in Dilsen-Stokkem.… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.