Nieuws Limburg Spronken gaat Oost-Vlaamse oudjes bedienen

Spronken gaat Oost-Vlaamse oudjes bedienen

Spronken gaat Oost-Vlaamse oudjes bedienen

Na vestigingen in Lommel, Diest, Tongeren en 2 in Genk, gaat Orthopedie Spronken een nieuwe uitvalsbasis bouwen in Sint-Niklaas. “We hebben daar al een eigen breierij voor medisch textiel (zie foto), maar gaan er bijkomend ook onze kernactiviteiten aanbieden,” zegt Philippe Lenders. Het gaat concreet om orthopedische materialen (bandages, steunzolen, arm- en beenprotheses,…), revalidatiematerialen (rolstoelen, scooters, looprekken,…) en een consultatieruimte om maatwerk te kunnen leveren.

Om aan de stijgende vraag te voldoen, zal ook de vestiging in Tongeren worden uitgebreid. Orthopedie Spronken is dus op het juiste spoor, getuige ook de omzet, die in 2010 voor het eerst de kaap van 10 miljoen zal overschrijden. Met het Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA) is er dan ook een belangrijke klant bijgekomen. “We evolueren uiteraard mee met de vergrijzing,” aldus nog Philippe Lenders. “De verhuur van rolstoelen neemt bijvoorbeeld sterk toe.” Het bedrijf groeit ook in personeel. Er werken in België nu zowat 90 mensen voor Orthopedie Spronken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.