Nieuws Limburg Spronken (Genk) koopt grote collega op

Spronken (Genk) koopt grote collega op

Spronken (Genk) koopt grote collega op

Het Genkse familiebedrijf Spronken Orthopedie heeft in Geraardsbergen de collega Ortho Medica overgenomen. Een belangrijke stap voor Spronken, dat hiermee het gamma verbreedt, extra kennis in huis haalt, en zich geografisch verder op de nationale kaart zet.

Spronken Orthopedie mag zich sinds 1 november officieel de nieuwe eigenaar noemen van Ortho Medica, ook een specialist in technische orthopedie. Het bedrijf uit Geraardsbergen beschikt over een eigen atelier voor maatwerk en een orthopedische zorgwinkel met ontvangstfaciliteiten.

“Door de krachten te bundelen kunnen patiënten voortaan rekenen op een completer aanbod van orthesen, prothesen, steunzolen, orthopedische schoenen en mobiliteitshulpmiddelen”, zegt Caius Spronken. “Met nu 11 vestigingen in ons netwerk breiden we teven geografisch verder uit.”

Matthias Bossuyt, General Manager bij Ortho Medica, is tevreden over de deal: “Met veel enthousiasme treden we toe tot het grootste familiaal gerunde orthopediebedrijf in België, waardoor we toegang krijgen tot de meest innovatieve producten. We kunnen tevens onze expertise nóg beter en meer inzetten ten voordele van onze patiënten. We zijn er vast van overtuigd dat de synergie mooie perspectieven biedt.” Dat denken Jean-Pierre Willems en Marly-Ann Spronken er ook van: “Wij verwelkomen van harte alle Ortho Medica-werknemers bij Spronken Orthopedie. Door in vriendschap en met trots samen te werken met gelijkgestemde mensen kunnen we onze doelstellingen bereiken.”

De totale Spronken Group telt nu meer dan 430 werknemers, verspreid over heel Europa en de VS.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.