Nieuws Limburg Spronken naar A-locatie in Genk

Spronken naar A-locatie in Genk

Spronken naar A-locatie in Genk

Orthopedisch bedrijf Spronken heeft in Genk een nieuwe vestiging geopend. Het gaat om een flagship store in Shopping 1. Het is meteen een primeur voor een onderneming in orthopedische artikelen om op een A-locatie een retailformule op te zetten.

Een til-lift, rollator of borstprothese zijn geen producten waar u dagelijks voor naar de winkel holt. Toch ziet Spronken brood in een eigen locatie waar vooral funshoppers passeren. De winkel in Shopping 1 maakt het makkelijk voor vaste en nieuwe klanten die bijvoorbeeld comfortschoenen, een knieverband of steunkousen nodig hebben. De shop is zodanig ingericht (door BuroB Architecten) dat er voor dit bijzondere productengamma een echte winkelbeleving wordt gecreëerd.

Spronken Orthopedie heeft daarmee een primeur te pakken, aangezien er geen sectorgenoten zijn op prominente retail-locaties. Het 60-jarige familiebedrijf mag zich trouwens ook de eerste noemen die in de branche het ISO-certificaat 13485 heeft behaald, de kwaliteitsmanagementstandaard voor medische hulpmiddelen.

De nieuwe winkel werd zopas plechtig ingehuldigd door burgemeester Wim Dries, in aanwezigheid van onder meer Stef Roets (aannemer), Rob Gijsemberg en Kurt Gooris (BuroB Architecten), Cas Welling en Stijn Langenaken (Spronken Orthopedie) en Frank Cesar (Vitamed).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.