Nieuws Limburg Spurtersbommen rekenen op Beringse leverancier

Spurtersbommen rekenen op Beringse leverancier

Spurtersbommen rekenen op Beringse leverancier

Never change a winning team. Met die gedachte trokken de Limburgse fietsenfabrikant Ridley en Lotto Soudal richting de onderhandelingen. Gezien de – langs beide kanten – grote tevredenheid over het huidige partnership was het resultaat er snel: een contract tot en met 2022.

“Ridley en wij hebben dezelfde visie op de wielersport”, aldus Lotto Soudal General Manager John Lelangue. “Prestaties, kwaliteit en continuë research en development. Kortom, wij gaan voor het beste dat er is op de markt.”

“Wij sponsoren Lotto Soudal al 13 jaar”, vertelt Jochim Aerts, CEO Belgian Cycling Factory uit Beringen, het moederbedrijf van het merk Ridley. “Zij gaven ons in 2005 een kans op het hoogste niveau. Samen wonnen we dat eerste seizoen, dankzij Robbie McEwen, onmiddellijk drie ritten in de Giro en de Tour. Een jaar later was onze eerste groene trui een feit, de start van een fantastisch en langlopend partnership.”

Ridley en Lotto Soudal verzamelden doorheen die jaren 319 overwinningen, waarvan ruim de helft op hun vlaggenschip, de Ridley Noah Fast. De sprintersfiets werd dan ook bemand door topsprinters zoals Robbie McEwen, André Greipel en sinds vorig jaar Caleb Ewan.

“Een WorldTourploeg sponsoren is niet alleen belangrijk voor de naambekendheid”, zegt Jochim Aerts, “maar Lotto Soudal is ook van essentieel belang voor de ontwikkeling van onze racefietsen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we ons contract met 2 jaar kunnen verlengen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Salesforce komt Limburgers opleiden

Salesforce, het internationale softwareplatform voor het beheer van klantenrelaties, gaat een structureel partnership aan met Hogeschool PXL. Bedoeling is dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.