Nieuws Limburg Staat hier voor u klaar: het nieuwe magazine!

Staat hier voor u klaar: het nieuwe magazine!

Staat hier voor u klaar: het nieuwe magazine!

Na een pauze van 3 maanden hebben we een nieuw Made in Limburg Magazine klaar. Daarin staan opnieuw boeiende leesverhalen, leuke weetjes en knappe foto’s over Limburgse topbedrijven, spraakmakende ondernemers en veelbelovende starters. Je kunt het digitale blad integraal (en uiteraard gratis) lezen via deze link, of per artikel klikken op de hyperlink in volgend overzicht:

De Top 10 van de meest gelezen artikels van de voorbije maand, wordt aangevoerd door slecht nieuws over een BV…

– Hoewel hij niet echt een CEO is, behoort André Knaepen wel tot de Captains of Industry in Limburg. Het gebeurt maar heel zelden dat hij een interview geeft over het reilen en zeilen bij zijn bedrijf Cegeka. We zijn dan ook blij met zijn verhaal in de rubriek CEO Binnenstebuiten.

Hoe zou het zijn met… Kurt Hensen? Na de verkoop van zijn bloeiende technologiebedrijf Test & Measurement Solutions trok hij in opdracht van de overnemer de wijde wereld in. Geen evidentie, als anderen het roer van je geesteskind overnemen. Maar Kurt is heel gelukkig, zo vertelt hij.

– Kom Bart Koninckx van To The Point Events niet vertellen wat vallen en opstaan is… De coronacrisis veegde bijna de hele sector uit. Maar door een aantal levenslessen vond Koninckx de moed om terug te knokken en ondanks alle pech, het hoofd boven water te houden.

– Ze is nog maar 23, en toch mag ze zich zaakvoerder van een eigen bedrijf noemen. Sanne Schrooten was naar eigen zeggen in de wieg gelegd om ondernemer te worden. Haar verhaal staat in New Kid on the Block.

– In elke editie sturen we onze fotograaf op pad om een leuke reportage te brengen over een event in ondernemend Limburg. Door de coronacrisis was er weinig keuze. Maar het feest voor 15 jaar Limburg Bouwt trok toch heel wat prominenten uit de bouwsector naar de Bouw Arena in Hasselt: Limburg voor de lens!

– In de rubriek Spraakmakend komen we nog één keer terug op 10 jaar Made in Limburg: hoe het begon, wat de meest gelezen artikels zijn, en waar dit medium naartoe gaat: dat lees je hier!

Alexandra Limage van Sprint Transport heeft net de aannemers van haar nieuwbouw huiswaarts gestuurd. Ze ontving met gepaste trots journalist Dirk Haesevoets voor een inkijk in Den Buro van de CEO.

– De allergrootste verborgen parel van Limburg? Dat moet vast en zeker Group Machiels zijn. Het multidisciplinaire bedrijf uit Hasselt boekt al tientallen jaren grote successen op een uiterst discrete manier.

Alex Vandereycken, CEO van Scapta, is onze Chinese vrijwilliger van de rubriek Out of Office. Daarin geeft hij prijs wat zijn favoriete restaurant, auto en vakantiebestemming is…

Zij is de baas: zo heet onze maandelijkse rubriek over vrouwelijke ondernemers. Deze keer geven we het woord aan Heide Cupers, al 20 jaar zaakvoerder van De Keukenboulevard in Hasselt.

– Traditioneel sluiten we af met de maandelijkse column. Noemen we een vrouwelijke fotograaf weldra een fotogravin? Zou best kunnen…

Veel leesgenot! De volgende editie verschijnt volgende maand…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.