Nieuws Limburg Staffing heeft expansieplannen in binnen- en buitenland

Staffing heeft expansieplannen in binnen- en buitenland

Staffing heeft expansieplannen in binnen- en buitenland

Uitzendkantoor Staffing, met hoofdkantoor in Paal-Beringen, wil asap nieuwe vestigingen openen in Vlaanderen, Wallonië én in Nederland. Zaakvoerders Wim Van Cauter en Ilona Stieners, die in 2016 het bedrijf overnamen, willen het ijzer smeden als het heet is. Met een groei van 43% in het afgelopen jaar, zit Staffing immers in een positieve flow.

Staffing is sinds 2016 de naam van Z-Staffing, het hr-dienstenbureau dat destijds tot de Z-Group behoorde van Matty Zadnikar en François Van Bever. Het management, in de persoon van Wim Van Cauter en Ilona Stieners, kocht het bedrijf over en ontvouwde ambitieuze uitbreidingsplannen. Die worden nu concreet, zodat de bestaande kantoren in Hasselt, Sint-Truiden, Gent, Antwerpen, Rotterdam en Geleen zich spoedig aan enkele collega’s mogen verwachten. “Zowel in Vlaanderen, Wallonië als in Nederland komen er vestigingen bij”, aldus CEO Wim Van Cauter.

De groei van 43% die het duo sinds de overname wist op te tekenen, is niet alleen het gevolg van de toenemende markt voor uitzendarbeid. “We weten ook het verschil te maken door een eigen aanpak te hanteren”, aldus nog Van Cauter. “Zo bieden we oplossingen voor zowel interimkrachten, projectgebonden als vaste medewerkers. Nog een troef is dat we vaak specifieke opleidingen uitwerken om medewerkers klaar te stomen voor een job bij onze klanten.”

De uitbreiding brengt ook extra werkgelegenheid met zich mee. “We zijn eigenlijk constant op zoek naar nieuw talent. Momenteel staan er zo’n tiental interne vacatures open.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.