Nieuws Limburg Start-up van gekend trio leert u beter communiceren

Start-up van gekend trio leert u beter communiceren

Start-up van gekend trio leert u beter communiceren

Just That is ‘just like that’ op de wereld gezet door Jana Willems, Koen Martens en Bogdan Matei. In het nieuwe bedrijf worden door middel van seminaries en trainingen, deelnemers begeleid om beter te communiceren. Frappant in het businessmodel van Just That is dat de cursisten heel vaak geen vaste prijs moeten betalen, maar een gift kunnen doen volgens wat zij zelf fair achten.

Jana Willems expliceert: “Van waar het idee? Iedereen heeft al eens gedacht ‘Ze moeten hier eens leren deftig communiceren, want dan zou alles beter lopen’. Eigenlijk is alles in het leven, en in business, een vorm van communiceren. Je kan er dus maar beter goed in zijn.”

En dus stelt Jana Willems haar ruime ervaring in hr en business coaching (bij o.a. Voka Limburg en Group Jansen) ter beschikking van start-up Just That. Daarbij wordt ze geflankeerd door Koen Martens, serieel ondernemer én business coach van vele Limburgse ondernemers, en door Bogdan Matei, een gerenommeerd psychiater die communicatie op een eigenzinnig wetenschappelijke manier benadert.

“Bij Just That is het onze missie om, wat er complex uitziet, om te turnen tot heldere ideeën”, aldus Jana. “We baseren ons daarbij op wetenschappelijke inzichten en praktijkervaring. Verwacht dus geen ‘chakra syncing’, holle & hippe managementtermen of boomgeknuffel. We geven enkel een verfrissende blik op jezelf, op anderen en op de systemen rond jou.”

Concreet gaat Just That van start met master seminaries rond het thema ‘meesterlijk communiceren’. “Daarbij werken we in kleine groepen van ondernemers en elk zitje is exclusief op uitnodiging. Wie interesse heeft, kan zich kandidaat stellen en wij nemen dan contact op. We zijn zeer atypisch en niet-commercieel van aanpak. En daar gaan we ver in. Zo hanteren we voor heel wat van onze seminaries het principe ‘pay what you think is fair’. Op die manier krijgt elke ondernemer – jong, oud, klein en groot – de kans om via Just That kennis te vergaren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.