Nieuws Limburg Starter en routinier pakken beiden uit met leuk voetbalspel

Starter en routinier pakken beiden uit met leuk voetbalspel

Starter en routinier pakken beiden uit met leuk voetbalspel

Op amper enkele dagen van elkaar, pakken 2 Limburgse bedrijven uit met een gloednieuwe attractie om op een alternatieve manier een leuk potje voetbal te spelen.

333352_448166298576535_629597683_oEen eerste is van Jochen Godderie, een jonge ondernemer uit Hasselt, die van start gaat met Funbal. De spelers staan op een normaal voetbalveld, maar zijn zelf omgeven door een grote, opgeblazen bal, waardoor ze met elkaar in botsing komen en spectaculair tegen de grond kunnen gaan. Een leuk filmpje over hoe het moet gespeeld worden, zie je hieronder.

stefankerkhofsEen tweede initiatief is van een meer geroutineerde ondernemer… Stefan Kerkhofs heeft zoals bekend, uitverkoop gehouden bij Benji Fun en zich een pak nieuwe topattracties aangeschaft. De eerste die hij op de kop heeft getikt, is Poolbal. Dit is eigenlijk een levensgrote pooltafel, waarbij voetballers met de witte ‘cue-ball’ andere ballen in één van de 6 gaten moeten trappen. Ook hier hebben we een filmpje van teruggevonden.

httpv://www.youtube.com/watch?v=D5valhybG6E
httpv://www.youtube.com/watch?v=trNPKYOedzE

Daarmee neemt de Limburgse ondernemerswereld een patent op de combinatie tussen voetbal en plezier. Vast en zeker kom je deze spelen weldra tegen op één of ander evenement…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.