Nieuws Limburg Starter van de Week: Ex-miss lanceert afslankconcept

Starter van de Week: Ex-miss lanceert afslankconcept

Starter van de Week: Ex-miss lanceert afslankconcept

In Hasselt werd zopas The Healthy Affair geopend, een zaak die mensen begeleidt naar een gezonde, haalbare en effectieve levensstijl om slank, fit en gezond te zijn. Zaakvoerder is Michèle Thissen, voormalige eredame van Miss België.

Er was veel bekend volk aanwezig op de lancering van The Healthy Affair. Michèle Thissen heeft doorheen de jaren dan ook een groot netwerk opgebouwd als eventorganisator en PR-verantwoordelijke. Nu bundelt ze haar ervaring voor een gezonde levensstijl in een nieuw concept. “The Healthy Affair staat voor een persoonlijke aanpak op maat van iedere klant”, vertelt ze. “We zijn allicht het eerste instituut in België met de meest vooruitstrevende en nieuwste technologieën onder één dak. De sessies bestaan uit korte behandelingen of trainingen van maximum 40 minuten. Daarnaast adviseren wij mensen die dat willen over hun voedingspatronen en bieden we een gamma van gezonde maaltijden aan.”

De nieuwe zaak werkt met de Sana-methode, ontwikkeld Sandra Bekkari. “Sinds deze maand krijgen bedrijven subsidies als ze hun werknemers aansporen om met een Sana-coach aan de slag te gaan”, geeft Michèle Thissen nog mee.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.