Nieuws Limburg Starter van de week: gezonde snacks uit Koersel

Starter van de week: gezonde snacks uit Koersel

Starter van de week: gezonde snacks uit Koersel

Een lekkere snack kan iedereen bekoren. Maar Aviano Paternini en Bernardo Cardeña vinden dat er nog veel ongezonde snacks op de markt zijn en sluwe marketeers mensen misleiden met foutieve informatie over wat gezond is en wat niet. Daarom hebben ze met PureSquare een eigen bedrijf opgericht dat drie verschillende snackboxen met uitsluitend gezonde versnaperingen aanbiedt.

“We zijn beiden gepassioneerd door sport en gezonde voeding en hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen hierin”, zeggen Aviano Paternini en Bernardo Cardeña. “Samen gingen we op zoek naar een manier om op grotere schaal een positieve impact te creëren op de gezondheid van de maatschappij. Daarom kozen we voor de snackboxen van PureSquare.”

Via een webshop biedt PureSquare 3 soorten van boxen aan: Biz, Home en Kids. “Een box kan eenmalig aangekocht worden, cadeau worden gedaan of via een maandelijks abonnement telkens opnieuw worden geleverd. We zorgen ervoor dat de mand alleen lekkere en gezonde, individueel verpakte snacks voor jong en oud bevat. Bij elke snack hoort een klein woordje uitleg en advies over het tijdstip van consumptie”, besluiten de nieuwe ondernemers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Zonhoven
Zonhoven

BNP stopt smak geld in Konings

BNP Paribas Fortis Private Equity, de investeringspoot van de Franse bank, heeft een minderheidsparticipatie genomen in de Zonhovense drankenproducent Konings.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.