Nieuws Limburg Starter van de Week: Guy heeft de betere spirits in huis

Starter van de Week: Guy heeft de betere spirits in huis

Starter van de Week: Guy heeft de betere spirits in huis

Gegroeid vanuit zijn hobby, heeft Bilzenaar Guy Plompen zijn eigen winkel met sterke dranken geopend. Rumology (ook online te vinden), is de eerste en enige slijterij uit de streek die een gamma van exclusieve spirits op de markt brengt.

“Ons aanbod vind je niet in de klassieke supermarkt of drankenhandel”, zegt Guy Plompen. “Zo hebben we onder meer spirits van single cask, single vintage en met een beperkte botteling.”

De nieuwe zaak wil zowel de leek als de kenner bedienen. “We gaan indien nodig eerst helpen om het smaakprofiel van onze klant te bepalen”, aldus de startende ondernemer, die ook het diploma van distillateur heeft. “Op basis daarvan kunnen we suggesties doen om zelf op ontdekkingstocht te gaan, en dit in alle prijscategorieën. Er kunnen zelfs flessen aangekocht worden als belegging.”

Rumology zal tot slot regelmatig tastings organiseren, zowel in de winkel als op locatie.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.