Nieuws Limburg Starter van de week: hippe handelszaak in centrum Sint-Truiden

Starter van de week: hippe handelszaak in centrum Sint-Truiden

Starter van de week: hippe handelszaak in centrum Sint-Truiden

Très Beau is de naam van een gloednieuwe winkel die vrijdag officieel de deuren opent in de Ridderstraat in Sint-Truiden. Initiatiefnemers Christophe Thielens en Judith Kellens hebben er een unieke combinatie gemaakt van kleding, accessoires, juwelen en interieurartikelen.

Très Beau Fashion & Interior heeft een verzameling van artikelen aangelegd met als gemeenschappelijk kenmerk dat ze trendy en betaalbaar zijn. “We verkopen leuke spullen die we zelf heel graag zouden willen kopen of cadeau willen doen”, zeggen Christophe Thielens en Judith Kellens. “Het gaat om een breed assortiment om jezelf of je woning aan te kleden, maar evengoed om straks een origineel geschenk onder de kerstboom te leggen. We willen een atypische winkel zijn waar je altijd wel iets tofs ontdekt. Of het nu een kleedje is voor de feestdagen, een jeansbroek, een paraplu voor kinderen, een horloge of een kaarsenhouder, er zijn altijd wel nieuwe spullen die tot de verbeelding spreken.”

Très Beau houdt vrijdagavond de openingsreceptie en is ook online terug te vinden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.