Nieuws Limburg Starter van de Week: jongedame stapt in immo

Starter van de Week: jongedame stapt in immo

Starter van de Week: jongedame stapt in immo

Vorige week vond in Houthalen-Helchteren de officiële opening plaats van het nieuwe vastgoedkantoor ImmoW. Zaakvoerder Stéphanie Withofs komt uit een erg ondernemende familie (o.a. actief in de horeca) en is vastberaden om de traditie voort te zetten.

“Al meer dan 25 jaar is mijn familie bezig met vastgoed”, vertelt Stéphanie Withofs. “Ik heb altijd ogen en oren open gehouden om te weten hoe zij de zaken aanpakken. Met Immo W start ik nu op eigen kracht, maar uiteraard staat er achter de schermen heel wat ervaring klaar om me bij te staan waar nodig.”

De jonge ondernemer kiest voor een persoonlijke aanpak. “Een woning kopen en verkopen is voor de meeste mensen één van de belangrijkste stappen in hun leven. Daarom is persoonlijk contact met de makelaar erg belangrijk. Ik wil dan ook van a tot z mijn klanten bijstaan en zo een echte toegevoegde waarde betekenen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.