Starter van de week: klankbord bij renovatiewerken

Hoe klein ze soms ook is, een verbouwing van een woning of kantoor brengt meestal een pak stress met zich mee. Voor eigenaars die totaal geen voeling hebben met de bouwsector, is het kiezen en plaatsen van een nieuwe keuken, achterbouw of carport een nachtmerrie.

Mero Consult, een jong bedrijfje uit Tongeren, wil daar verandering in brengen. "We helpen mensen die opkijken tegen alle zorgen en beslommeringen die met verbouwingen gepaard gaan," zegt zaakvoerder Kevin Liebens. "Wij willen alles uit handen nemen. Zo zorgen we desgewenst voor het ontwerp, zoeken we de beste vakmannen tegen de beste prijzen, en volgen de werken op tot bij de oplevering. Er is voor de klant slechts één aanspreekpunt."

Kevin LiebensMero Consult wil zich eveneens toeleggen op Home Staging. "Het gaat om kleine ingrepen die een woning die te huur of te koop staat, een totaal andere uitstraling geven," aldus nog Kevin Liebens. "We merken dat deze details een grote impact hebben op de tijd dat een woning op de markt is, en op de prijs die ervoor wordt neergeteld."

Tot slot wil Mero Consult ook aan Project Hunting doen. Dit is het zoeken naar interessante bouwprojecten voor investeerders. De nieuwe zaak start in Tongeren, en heeft als werkdomein de hele provincie Limburg.