Nieuws Limburg Starter van de week: koppel kiest voor kledingzaak

Starter van de week: koppel kiest voor kledingzaak

Starter van de week: koppel kiest voor kledingzaak

Jaycee’s Fashion is de naam van een nieuwe kledingzaak die Natalie De Jonghe en Jorg Radoux zopas hebben geopend. “Het is een online shop waar we collecties aanbieden die inspelen op actuele trends”, zegt het koppel.

“Jaycee’s Fashion is ontstaan uit liefde en passie voor betaalbare kleding”, vertellen Natalie en Jorg.”We zoeken uit wat de laatste nieuwe trends zijn en spelen daar op in met onze collecties. Die zullen ook exclusieve items bevatten en heel regelmatig vernieuwd worden. Voor ons is het belangrijk dat alles makkelijk met elkaar te combineren is, zodat klanten een persoonlijke stijl en look kunnen creëren.”

De naam van de nieuwe zaak is niet toevallig gekozen. “J en C zijn de eerste letters van de namen van onze kinderen Jayden en Candice. We zijn deze uitdaging aangegaan als team, waarbij papa en mama deze shop op poten zetten uit de liefde en vreugde die wij van onze kinderen krijgen.”

De online winkel is opengegaan op vrijdag de 13e. “Het heeft ons zeker geen ongeluk gebracht”, lachen de zaakvoerders. “Na amper twee uurtjes was er al een waslijst aan bestellingen. We hebben dus een druk weekend achter de rug! Bijzonder fijn, want wat lang leefde als een droom, is uiteindelijk werkelijkheid geworden.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio