Nieuws Limburg Starter van de week levert gezelschap

Starter van de week levert gezelschap

Starter van de week levert gezelschap

valerie-van-den-eyndeCompaniValli is de naam van een gloednieuw bedrijf uit Beringen. Valerie Vanden Eynde heeft een simpel, zakelijk idee: gezelschap bieden.

“Ik heb deze gezelschapsdienst opgestart omdat de eenzaamheid zeer groot is,” zegt ze. “Maar dat is niet alleen het probleem. Als kinderen, familieleden, vrienden, thuishulp of verpleging zorgtaken op zich nemen, verdwijnt daarbij dikwijls de basisbehoefte van gezelligheid en plezier op de achtergrond. Dat is te begrijpen, maar anderzijds wel heel jammer.”

En dus is er nu CompaniValli. “Ik wil vooral ouderen en personen met een beperking een leuke tijd bezorgen,” legt de starter uit. “Hen helpen met dingen die niet aan de orde komen bij hun andere zorgverstrekkers. Zo is hun leven ook compleet. En uiteraard doe ik dit met hart en ziel. Als ik iemand kan helpen, kan laten lachen, kan laten genieten, maakt mij dit ook diep gelukkig.”

CompaniValli doet mee met een starterswedstrijd van Flair en ING. Eind november wordt de winnaar bekendgemaakt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.