Nieuws Limburg Starter van de week: lunchen tussen de kleren

Starter van de week: lunchen tussen de kleren

Starter van de week: lunchen tussen de kleren

Maandagochtend is in de Aldestraat in Hasselt de Fashion Bar opengegaan. Zoubida Barka en Dirk Baeté runnen de concept store van 400m². Het voornaamste gedeelte wordt ingevuld door dames- en herenkleding van diverse merken. Daarnaast zijn er heel wat interieur en decoratiespullen te koop. Voorts zet de Fashion Bar in op samenwerking met andere ondernemers. In de centrale popup-box krijgen designers, kunstenaars en starters de kans om tijdelijk hun producten of diensten aan de bezoekers te presenteren.

De Fashion Bar bestaat bovendien uit een aanzienlijk horeca-gedeelte. Zowel voor een cocktail, een kopje koffie als voor een snack of lunch kan je er terecht. De startende ondernemers Zoubida Barka en Dirk Baeté willen op deze manier een unieke totaalbeleving creëren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.