Nieuws Limburg Starter van de Week: Marcells Journey

Starter van de Week: Marcells Journey

Starter van de Week: Marcells Journey

De start van het bedrijf ging makkelijker dan het uitspreken van haar naam: Karen Geöcze von Szendröi heeft met Marcells Journey een unieke dienstverlener opgestart die organisaties gidst doorheen alles wat met verandering te maken heeft.

“Marcells Journey is een dienstverlenend bedrijf, dat ik samen met mijn collega Nele Verrezen opgestart heb”, zegt Karen. “We begeleiden bedrijven door de jungle van alles wat moet veranderen en zorgen ervoor dat dit met de nodige dosis plezier gepaard gaat.”

De onderneming verzorgt maatwerk, maar heeft daarnaast ook 3 trajecten uitgewerkt. “Het eerste noemen we Fossielenberg, dat de bedoeling heeft om ‘de dinosaurussen’ in organisaties in beweging te zetten. Het tweede is Totemkamp, waarmee we bedrijfsstrategieën daadwerkelijk uitrollen op de werkvloer via concrete acties voor medewerkers. Ten derde organiseren we een Papegaai Eiland, waarbij we organisaties leren om trouw op de schouder van hun klant te zitten en geregeld voor een wauw-momentje te zorgen…”

Om hun dienstverlening nog iets tastbaarder te maken, organiseert Marcells Journey deze en volgende maand een Marcells Lab. “Hier kunnen mensen zelf komen beleven wat zo nu zo typisch is aan de methode die we ontwikkeld hebben”, aldus nog Karen. “Er is veel interesse uit diverse sectoren, zoals de ICT, HR, maar ook non-profit.” Good luck ladies!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.