Nieuws Limburg Starter van de week: mountainbiken op de Teut

Starter van de week: mountainbiken op de Teut

Starter van de week: mountainbiken op de Teut

Vanderaerden… Met zo’n naam heb je een streepje voor bij Limburgse fietsliefhebbers. Dat moet Ronny Vanderaerden gedacht hebben toen hij van start ging met R-Bikes. “We zijn een verhuurbedrijf van professionele mountainbikes”, legt hij uit. “Het gaat om fietsen van het merk Ridley. De R in onze naam kan dus zowel Ronny als Ridley betekenen….”

R-Bikes verhuurt de moutainbikes aan individuele fietsers, maar ook aan groepen, zoals bedrijven. “Wie een ontspannende activiteit zoekt voor een teambuilding of zelfs voor een vrijgezellenfeest, kan bij ons terecht.” Het nieuwe bedrijf verdeelt tevens fietsonderdelen op bestelling.

“Indien gewenst gaan we zelf met de huurders mee om de regio per moutainbike te verkennen”, legt Ronny Vanderaerden uit. “We zijn gelegen vlakbij het natuur- en recreatiegebied De Teut in Zonhoven. Een prachtige locatie om met de fiets te ontdekken. Zelfs wij worden nog iedere keer verrast door de schoonheid van deze streek.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.