Nieuws Limburg Starter van de week: muziekstudio in Dilsen

Starter van de week: muziekstudio in Dilsen

Starter van de week: muziekstudio in Dilsen

Sam Heylen heeft in Dilsen-Stokkem zopas een professionele muziekstudio geopend. Sparkuniversal, zoals het bedrijf heet, zal niet alleen artiesten ontvangen voor opnames, maar ook assistentie verlenen bij de samenstelling en bewerking van de muziek.

Sparkuniversal is het project van Sam Heylen. Hij investeerde fors in zijn eigen muziekstudio. “We bieden niet alleen de accommodatie en de materialen aan voor recording, mixing and mastering”, zegt hij. “We begeleiden ook onze klanten met diensten, zoals flows, tekst en ad libs.”

De eerste gebruikers van de studio reageren alvast enthousiast. Zo postte de Zuid-Afrikaanse rapper Ryu Winston zopas een filmpje op sociale media waarin hij de samenwerking met Sparkuniversal bezingt.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Bree
Bree

Brouwer breidt uit in Bree

Hoewel het sluiten van de horeca voor een bittere afdronk zorgt voor Brouwerij Cornelissen, heeft het bedrijf toch beslist om… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.