Nieuws Limburg Starter van de Week: natuur inspireert interieurzaak

Starter van de Week: natuur inspireert interieurzaak

Starter van de Week: natuur inspireert interieurzaak

Deze week hadden we al heel wat nieuws over jonge groeibedrijven. Een echte Starter van de Week was er nog niet van gekomen. Met Batu Interior uit Hasselt maken we dat meteen goed. Deze nieuwe lifestyle-store van Sarah Hack (foto) heeft de natuur als uitgangspunt.

Batu Interior opende enkele maanden geleden op de Runkstersteenweg in Hasselt. “Batu betekent steen in het Indonesisch”, legt Sarah Hack uit. “Een referentie naar de natuurlijke elementen die we in onze interieurzaak aanbieden.” Dat is geen toeval. “Ik ben al van kindsbeen af gepassioneerd door natuurlijke materialen zoals edelstenen, leder en hout. Tijdens de vele reizen door Azië ontdekte ik de prachtige natuur en warme mensen. Dat gaf inspiratie en zo ben ik gestart met het ontwerpen van juwelen onder de naam Batu.”

Het idee breidde uit tot een lifestyle-winkel met artikelen waarin je via materiaalgebruik en textuur, de natuur terugvindt. “Naast de juwelencollectie vind je onder meer unieke meubelstukken en prachtige huisdecoratie. Wat we het liefst doen, zijn totaalconcepten. De uitdaging is om een harmonieus geheel te creëren met de natuur als vertrekpunt. Daarbij houden we veel rekening met de eigenheid van de inwoners.” Zo mocht Batu Interior al de inrichting verzorgen van Kasteel Borghof in Tongeren. Van een stevige start gesproken!

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.