Nieuws Limburg Starter van de week: nieuw studiebureau in Hasselt

Starter van de week: nieuw studiebureau in Hasselt

Starter van de week: nieuw studiebureau in Hasselt

Hasselt is een bouwkundig studiebureau rijker. Zopas werd namelijk het nieuwe bedrijf Dubimax Engineering boven de doopvont gehouden. Helemaal nieuw mogen we het eigenlijk niet noemen, aangezien de onderneming in feite een doorstart is van het vroegere Plakoni Constructions uit Genk.

De naam Dubimax Engineering verwijst naar de naam van de oprichter en zaakvoerder Marc Dubin. Inhoudelijk legt het bureau de klemtoon op Building information Modeling (BIM), een nieuwe manier van ontwerpen, waarbij door alle partijen samengewerkt wordt in een virtueel 3D-model.

Dubimax zal daarnaast ook op andere vlakken bouwkundig advies verlenen, onder meer met stabiliteitsstudies, EPB-berekeningen, studies speciale technieken, veiligheidscoördinatie, milieurapporten, enzovoort. Het team blijft zijn diensten aanbieden aan zowel de particuliere bouwer als aan opdrachtgevers in de utiliteitsbouw.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.