Nieuws Limburg Starter van de Week: plezante bedrijfsvideo’s

Starter van de Week: plezante bedrijfsvideo’s

Starter van de Week: plezante bedrijfsvideo’s

22 is hij nog maar, en toch maakt zijn bedrijf Potvos snel opgang in de de audiovisuele wereld. Tim Vervoort, een informaticastudent die zich toelegt op bedrijfsvideo’s, is onder de vleugels van Ann Simons, fors uit de startblokken geschoten.

Van reclamespotjes tot recruiting-filmpjes: met professionele video’s wil Tim Vervoort het verhaal van een onderneming digitaal naar buiten brengen. De student zocht voor begeleiding van zijn start-up toenadering tot StudentStartUp, de speciaal daarvoor opgerichte afdeling aan de UHasselt en PXL. Afgelopen zomer kwam hij vervolgens in contact met Ann Simons, waarna hij daadwerkelijk van start is gegaan onder de vleugels van Wingmen, een onderneming die jonge IT-start-ups doorheen de opstartfase loodst.

“Via Wingmen kan ik leren ondernemen, in contact komen met toffe bedrijven, ervaring opdoen en een uitgebreid netwerk uitbouwen”, zegt Tim Vervoort. “Het lijkt misschien vreemd dat een informaticus de videowereld wil ingaan, maar dankzij de kansen die ik krijg, heb ik ontdekt dat ik liever film maak, organiseer en monteer dan dat ik achter een computer zit en codeer. Potvos is de ideale
manier om van mijn jarenlange hobby mijn beroep proberen te maken en de markt te
ontdekken.”

En dat onder een opvallende naam: “Er zit geen speciale reden achter”, lacht Tim. “Gewoon leuk, net zoals de video’s die gemaakt worden. We onderscheiden ons doordat de kijker zichzelf kan herkennen in een verhaal met een vleugje humor of emotie. Deze associatie heeft een positieve invloed op het kijkgedrag en de merkherkenning van de opdrachtgever.”

De start-up vertrekt vanuit de kantoren op de Corda Campus.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.