Nieuws Limburg Starter van de Week: Slide Events glijdt naar verdubbeling

Starter van de Week: Slide Events glijdt naar verdubbeling

Starter van de Week: Slide Events glijdt naar verdubbeling

Na een proefperiode in bijberoep is Ogun Demirkan sinds februari dit jaar fulltime ondernemer. En het gaat hard met zijn zaak Slide Events. Als verhuurder van mobiele led-borden voor haarscherpe teksten en beelden, zal hij weldra zijn capaciteit verdubbelen.

“We beschikken momenteel over 3 schermen, die bijna permanent verhuurd zijn”, vertelt de zaakvoerder. “Intussen hebben we er 2 bijbesteld en plaatsen we ook heel wat vaste constructies. Zo zijn er steden en gemeenten die hun infoborden vervangen door onze installaties en zo op een dynamische manier communiceren met hun inwoners en bezoekers. Bijvoorbeeld in Tessenderlo vind je onze borden op bloembakken gemonteerd.”

Ogun Demirkan kent de redenen voor het succes van zijn bedrijf. “De resolutie van onze schermen is heel hoog, waardoor je foto’s, tekst en bewegende beelden onder alle weersomstandigheden scherp kunt tonen. Daarnaast gebeurt de inhoudelijke aansturing vanop afstand, achter de computer. Wij kunnen op ieder moment vanop iedere locatie een tekst of foto veranderen. Bijvoorbeeld op grote evenementen is het handig om de boodschap aan te passen in functie van wat er op dat moment gebeurt.”

Slide Events mag intussen heel wat grote klanten verwelkomen. “Communicatie- en eventbureaus zoals Jacobus en Corneel, signalisatiespecialisten als The Safe Group, maar bijvoorbeeld ook Lidl is vaste klant bij ons. Telkens ze ergens in België een nieuwe winkel gaan openen, huren ze ons scherm in om een klok te projecteren die aftelt naar de opening. Een mooie opdracht die ons veel visibiliteit geeft. En hen ook…”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.