Artisanale taartenbakker nestelt zich in Hasselt
Het historische pand De Gulden Sadel op de Hasseltse Havermarkt, waar onder meer Le Pain Quotidien zat, krijgt een andere… Lees meer
12 jaar nadat Rob Thys zijn vers gedraaid ijs verkocht bij Cornetje in Boxbergheide, begint hij woensdag met een nieuw, ijskoud avontuur. Samen met Wendy Leliaert opent hij in Zonhoven De Smaakbom, een moderne foodtruck waar alle ambachtelijke ijsbereidingen over de toonbank zullen gaan.
Cornetje in Genk was destijds een succes. “In die mate dat we nu, 12 jaar later, het erg gesmaakte recept van ons ijs niet durven wijzigen”, vertelt Wendy Leliart. “We pikken dus de draad van vroeger helemaal op, maar dan op een andere locatie, met een andere naam, en met een ander concept.”
De Smaakbom, zoals de nieuwe onderneming heet, is een ijssalon dat is ingericht in een iconische Airstream-trailer. Zonhoven wordt de vaste uitvalsbasis. “We onderscheiden ons door flexibel in te spelen op de vragen van de klant”, aldus nog het ondernemende duo. “Het basisassortiment bestaat uit diverse soorten van ambachtelijk kwaliteits-ijs, en wordt uitgebreid met nicheproducten zoals vegan-ijs, glutenvrij, lactosevrij of suikerarm ijs. Met als constante: kwaliteit en versheid. De uiterst professionele bereidingswijze is onze troef, en daar zijn we trots op”, besluiten de zaakvoerders.
Het historische pand De Gulden Sadel op de Hasseltse Havermarkt, waar onder meer Le Pain Quotidien zat, krijgt een andere… Lees meer
In onze zomer-rubriek Out of Office gunnen Limburgse ondernemers en managers een inkijk in hun leven na de kantooruren… Aflevering… Lees meer
Na een recente overname in Alken hebben de Zonhovense ondernemers Dirk Berden en Geert Helsen opnieuw een parel aan de… Lees meer
Tim Vandewinkel van het bedrijf Loft Interieur/Lofra Projects met vestigingen in Kinrooi en Diepenbeek, mag zich een jaar lang de… Lees meer
Thierry Jacobs opent op 16 oktober de gloednieuwe 'citylounge' Saint Street op de markt van Sint-Truiden. “De afgelopen twee jaar… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen