Nieuws Limburg Starter van de Week: Smaakbom in Zonhoven

Starter van de Week: Smaakbom in Zonhoven

Starter van de Week: Smaakbom in Zonhoven

12 jaar nadat Rob Thys zijn vers gedraaid ijs verkocht bij Cornetje in Boxbergheide, begint hij woensdag met een nieuw, ijskoud avontuur. Samen met Wendy Leliaert opent hij in Zonhoven De Smaakbom, een moderne foodtruck waar alle ambachtelijke ijsbereidingen over de toonbank zullen gaan.

Cornetje in Genk was destijds een succes. “In die mate dat we nu, 12 jaar later, het erg gesmaakte recept van ons ijs niet durven wijzigen”, vertelt Wendy Leliart. “We pikken dus de draad van vroeger helemaal op, maar dan op een andere locatie, met een andere naam, en met een ander concept.”

De Smaakbom, zoals de nieuwe onderneming heet, is een ijssalon dat is ingericht in een iconische Airstream-trailer. Zonhoven wordt de vaste uitvalsbasis. “We onderscheiden ons door flexibel in te spelen op de vragen van de klant”, aldus nog het ondernemende duo. “Het basisassortiment bestaat uit diverse soorten van ambachtelijk kwaliteits-ijs, en wordt uitgebreid met nicheproducten zoals vegan-ijs, glutenvrij, lactosevrij of suikerarm ijs. Met als constante: kwaliteit en versheid. De uiterst professionele bereidingswijze is onze troef, en daar zijn we trots op”, besluiten de zaakvoerders.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.