Nieuws Limburg Starter van de week: sportieve groepsactiviteiten

Starter van de week: sportieve groepsactiviteiten

Starter van de week: sportieve groepsactiviteiten

Sport At Once is de naam van een nieuw bedrijf dat Limburgers Gorik Ost en Tim Vanden Ecker samen met een derde vennoot hebben opgericht. “We hebben enkele maanden geleden een dynamisch platform gemaakt waarop bedrijven, groepen en (ouders van) kinderen, actieve teambuildings en sportieve groepsactiviteiten kunnen vinden”, zegt Gorik Ost. “Hiermee willen we inspiratie bieden en onze bezoekers helpen om tijd te besparen in hun zoektocht naar de meest ideale formule. We hopen bovendien een steentje bij te dragen aan de promotie van sport en beweging.”

“Wat ons uniek maakt is dat we alleen actieve groepsactiviteiten aanbieden en ons focussen op de 3 verschillende doelgroepen”, aldus nog Ost. “De start is veelbelovend. We krijgen positieve feedback uit heel Vlaanderen. We willen er dan ook een gekend en gewaardeerd platform van maken. Met het enthousiasme van ons team moet dat zeker lukken!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.