Nieuws Limburg Starter van de week: stockverkoop van grote merken

Starter van de week: stockverkoop van grote merken

Starter van de week: stockverkoop van grote merken

De voorbije week ging het nieuwe online verkoopplatform Brandsurprise in de lucht. Het is een initiatief van ondernemer Jan Sas, die in Ham en Sint-Truiden winkels uitbaat onder de naam Tirelire. Met Brandsurprise wil hij overstocks van bekende merken aan de man brengen. “In samenwerking met Maarten De Bal van Elements Software bouwden we een nieuw platform in een volledig eigen code”, vertelt Jan Sas.

Sas opende 11 jaar geleden zijn eerste Tirelire-winkel in Ham en breidde 6 jaar later uit met een vestiging bij in Sint-Truiden. Via deze fysieke winkels verkoopt hij wasmiddelen, wol, stoffen, kookgerei, handdoeken, speelgoed, enzovoort. “Tot we in Ham geconfronteerd werden met wegwerkzaamheden die in totaal 2 jaar duurden. Omdat onze omzet flink daalde, hebben we een webshop opzet waarmee we een deel van het omzetverlies konden compenseren.”

Omdat de webshop echter zijn beperkingen had, ging Jan Sas op zoek naar een eigen platform. Daarvoor deed hij een beroep op een jeugdvriend, Maarten De Bal. “Ons platform biedt zeer veel mogelijkheden en we kunnen er eigenlijk om het even wat via verkopen”, legt Sas uit. “We bieden overstocks van bekende merken aan scherpe prijzen. Ik heb veel goede contacten bij de producenten en kan voordelig inkopen. Het gaat telkens om eenmalige aanbiedingen onder het motto op=op.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.