Nieuws Limburg Starter van de week: studiegenoten richten marktplaats op

Starter van de week: studiegenoten richten marktplaats op

Starter van de week: studiegenoten richten marktplaats op

De jonge ondernemers Dario Canini (29) en Stephen ter Braak (28) hebben de krachten gebundeld om samen een nieuwe online marktplaats op te richten. Ze hebben elkaar leren kennen aan de Universiteit Hasselt, zijn vrienden gebleven en nu zakenpartners geworden.

THOC (afkorting van The House Of Curiosities) organiseert wekelijkse veilingen in verschillende thema’s en mikt op een breder publiek dan de standaard veilingbezoeker”, zegt Stephen ter Braak. “We willen afstappen van de race naar het meest exclusieve lot en de veilingervaring openstellen voor iedereen. We blijven echter wel focussen op speciale en verzamelwaardige producten.”

Zowel particulieren als professionelen kunnen producten via THOC aanbieden. “Verkopers worden alvorens ze mogen aanbieden wel grondig gescreend en moeten goedgekeurd worden door de ‘compliance-afdeling’.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.