Nieuws Limburg Starter van de week: uitvinding vermijdt keldervocht

Starter van de week: uitvinding vermijdt keldervocht

Starter van de week: uitvinding vermijdt keldervocht

CellR is de naam van een gloednieuw bedrijf dat aannemer Frank Vanspauwen en zijn partner Martine Nivelles zopas hebben opgericht. Ze gaan de markt op met een uitvinding die vocht in de kelder voorkomt.

cellr“Het is een eeuwenoud probleem dat er water binnensijpelt via de verluchtingsroosters van kelderruimtes,” weet Frank Vanspauwen, een ervaren aannemer uit Bilzen. “Daar wou ik absoluut een oplossing voor vinden. Na heel veel zwoegen en zweten hebben we CellR ontwikkeld, een reservoir met rooster dat het regenwater opvangt en draineert.”

Frank en Martine zijn hun uitvinding al gaan voorstellen bij honderden architecten. “We hebben unaniem lovende reacties gekregen,” zegt Martine. “De sector erkent dat CellR de missing link is om efficiënt aan vochtbestrijding te doen. Dat doet deugd. We zijn er dan ook van overtuigd dat de commerciële appreciatie snel zal volgen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.