Nieuws Limburg Starter van de week: visagiste ontwerpt juwelen

Starter van de week: visagiste ontwerpt juwelen

Starter van de week: visagiste ontwerpt juwelen

De Hasseltse visagiste Bo Tijskens (32) lanceert onder de naam gftd. (“Gifted”) een eigen juwelenlijn. Aan de hand van diverse bedeltjes kunnen klanten hun juweel zelf samenstellen.

Bo Tijskens is professioneel actief als visagiste (Blush and Blend) en houdt er een populaire blog op na. Als nieuwe activiteit treedt ze in de voetsporen van haar vader, een gekende goudsmid en juwelier. Bo heeft een eigen juwelenlijn samengesteld, waarbij een personal touch mogelijk is. “Ik wil de mensen de kans geven om hun gevoel te vertalen in een persoonlijk juweel”, zegt ze.

De lancering van gftd.jewelry kent een vliegende start. “In tijden waarin we spaarzaam moeten zijn met kussen en knuffels, helpt onze collectie om gevoelens van liefde, vriendschap en verbondenheid op een andere manier uit te drukken”, aldus nog Bo Tijskens, die voorlopig haar collectie alleen online aanbiedt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Lanaken
Lanaken

Ambiorixprijs is voor… Nelissen!

Nummer 32 in de indrukwekkende lijst van de Ambiorix-prijswinnaars is Nelissen Steenfabrieken. De prestigieuze onderscheiding van VKW-Limburg is een nieuwe… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.