Nieuws Limburg Starter van de Week: Wereldkeuken in Genk

Starter van de Week: Wereldkeuken in Genk

Starter van de Week: Wereldkeuken in Genk

Anderhalve maand geleden opende Wereldkeuken Genk. Klanten kunnen er ’s middags 2 uur lang, en ’s avonds 2,5 uur, onbeperkt eten en drinken. Een instant succes, aldus de zaakvoerders.

Wereldkeuken Genk bevindt zich op de plaats waar vroeger een Delhaize-supermarkt was (Zaveldriesstraat). De zaak is op 6 maanden tijd volledig omgebouwd tot een groot, modern restaurant. Het concept is redelijk uniek aangezien er een keuze is van gerechten uit alle uithoeken van de wereld: van grill, wok, teppanyaki en dim sum, over warm buffet, sushi, kreeft, oesters, mosselen en zeevruchten, tot halalvlees en gevogelte, pizza, pasta, dessertbuffet, ijs en vers fruit…

Klanten kunnen zoveel eten en drinken als ze willen. Afhankelijk van lunch of diner hebben ze daar 2 tot 2,5 uur de tijd voor. Langer blijven kan ook. De zaakvoerders werken voor de aankoop van ingrediënten samen met lokale handelaars, zoals de Turkse buurtslager en fruitwinkel. Om een trouw publiek op te bouwen beloven de koks regelmatig nieuwe gerechten uit hun mouw te toveren. Tot slot is er ook een afhaaldienst, bijvoorbeeld voor sushi.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.