Nieuws Limburg Starter van de Week zet de schaar in het stof

Starter van de Week zet de schaar in het stof

Starter van de Week zet de schaar in het stof

De Stofschaar: zo heet de nieuwe zaak die Katleen De Ceulaer zopas in Hasselt is gestart. “Sinds ik mijn passie voor naaien 6 jaar geleden heb ontdekt, is het een droom om een eigen onderneming te starten”, zegt ze.

Ja, er zijn nog starters die in volle coronatijd investeren in een eigen zaak. Zoals Katleen De Ceulaer. “Ik heb al lang een liefde voor stoffen, hou van authenticiteit, steek graag zelf de handen uit de mouwen en ben gepassioneerd door naaiwerk. Dat allemaal samen heeft me gestuwd naar de opstart van De Stofschaar. Het concept is tweeledig. Enerzijds verkoop ik in een winkeltje in Kuringen kwaliteitsvolle stoffen voor dames- en kinderenkleding, aangevuld met de meest noodzakelijke naaibenodigdheden. De ervaring leert dat heel wat mensen de fashion-stoffen graag willen zien, voelen en ruiken. Vandaar het fysieke contactpunt. Daarnaast is er een webhop, waar ook stoffen, benodigdheden en patronen te vinden zijn.

De Stofschaar opende vorige week de deuren. De bakstenen winkel is (voorlopig op afspraak) te bezoeken op woensdag- en zaterdagnamiddag.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.