Nieuws Limburg Stef Roets toont kunnen in eigen huis

Stef Roets toont kunnen in eigen huis

Stef Roets toont kunnen in eigen huis

Iets meer dan 4 jaar geleden studeerde Stef Roets af als hout-technoloog. Prompt richtte hij een bedrijf op dat ondertussen een knappe KMO is met 7 medewerkers. Om de groei nog te versnellen opende hij zopas een volwaardige kijkwoning, waarin alle mogelijkheden aan potentiële klanten worden getoond.

De ondernemerskriebel had Stef Roets al vroeg te pakken. Als student in de houttechnologie was hij al deeltijds ondernemer. “Vanuit het tuinhuis van mijn grootouders maakte ik samen met een paar studiegenoten decors voor kerstmarkten en festivals. Een heel leerrijke en spannende periode”, blikt hij met enthousiasme terug. “Eens afgestudeerd was het dan ook snel duidelijk dat ik mijn eigen bedrijf zou starten. Vandaag, 4 jaar later, telt ons bedrijf 7 medewerkers.”

In 2017 verhuisde Stef Roets van Diepenbeek naar Bilzen. Het is daar dat nu de kijkwoning van 250 m2 is gebouwd. “Van een meubel, dressing, keuken, badkamer tot een totale huis- of kantoorinrichting: de veelzijdigheid van hout is onbeperkt”, vertelt de zaakvoerder. “Dat willen we graag tonen aan zowel particulieren als professionals. We geven hen graag een impressie van ons kunnen. Het huis is tevens een inspiratiebron om ideeën op te doen. Een meerwaarde voor alle partijen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.