Nieuws Limburg Stefan Kerkhofs gaat strijd aan met Kabouter Plop

Stefan Kerkhofs gaat strijd aan met Kabouter Plop

Stefan Kerkhofs gaat strijd aan met Kabouter Plop

Stefan Kerkhofs, die vorige week nog aankondigde te zullen stoppen met zijn bedrijf Benji-Fun, heeft zich kandidaat gesteld om de exploitatie van de Grenslandhallen te gaan verzorgen. Dat meldt TV Limburg. Hij moet het opnemen tegen ijzersterke tegenkandidaten als een consortium van Studio 100, Sportpaleis Antwerpen en Live Nation, de concertorganisatie waartoe ook Rock Werchter behoort. Vrijdag zou bekendgemaakt worden wie van de vier het meeste kans maakt om het contract in de wacht te slepen.

Dat Stefan Kerkhofs kandidaat is, mag nochtans niet verbazen. Zelf heeft hij aangegeven meer tijd te willen vrijmaken voor zijn evenementenbureau To The Point Events, dat hij samen runt met Bart Koninckx. Deze laatste is als voormalig werknemer van de Grenslandhallen er kind aan huis. Hij kent de valkuilen van het complex en onderhoudt de beste contacten met de organisatoren en leveranciers.

De uitbating van de Grenslandhallen is nochtans geen cadeau. Vorig jaar werd nog een verlies geleden van zo’n miljoen euro. Naast de uitbating van de infrastructuur staat ook het beheer van de eigen producties te koop. Onder meer het Schlagerfestival, de party I love the nineties en de Dierenhappening zijn succesvolle events die zullen uitbesteed worden. Ook hiervoor zouden er 4 kandidaten zijn, waaronder Linda Manet, de commercieel directeur van de Grenslandhallen/Ethias Arena, die de stap naar een eigen bureau wel ziet zitten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.