Nieuws Limburg Stefan Kerkhofs stopt met Benji-Fun

Stefan Kerkhofs stopt met Benji-Fun

Stefan Kerkhofs stopt met Benji-Fun

Benji-Fun uit Zonhoven, het bedrijf dat bekend werd door allerlei spectaculaire attracties, gaat de activiteiten stopzetten. Zaakvoerder Stefan Kerkhofs, ‘de man die zijn volk leerde benji-springen’, is na 21 jaar uitgekeken op de grote verantwoordelijkheid die hierbij komt kijken, en wil zich toeleggen op andere activiteiten in de evenementensector.

“Nadat we in 1991 zijn gestart met het aanbieden van benji-sprongen vanaf een hoge hijskraan, hebben we op deze formule alle mogelijke attracties bedacht en gerealiseerd”, vertelt Stefan Kerkhofs. “We hebben auto’s aan een elastiek gehangen, mensen vanop de grond weggekatapulteerd,… afin, je kan het zo gek niet bedenken of we hebben het gedaan. Honderduizenden mensen hebben bij ons de sprong gewaagd. Een heel mooie periode, maar nu is het een beetje ‘op’. De verantwoordelijkheid die hiermee gepaard gaat is enorm groot en het werd mij allemaal teveel om het persoonlijk op te volgen. En intussen heb ik vele andere uitdagingen, zoals het concept ‘Dinner in the Sky’, waarbij mensen op 60 meter hoogte kunnen dineren. Die format hebben we wereldwijd verkocht en daar overal bij zijn is ook fysiek erg zwaar. Vandaar de beslissing om een punt te zetten achter Benji-Fun.”

Stefan Kerkhofs, die onlangs nog te zien was in het tv-programma ‘Stille Weldoeners’ en daarvoor ook op de Nederlandse tv deelnam aan ‘Ja, ik wil een miljonair’, zet zijn zaak dus te koop. “Maar ik blijf natuurlijk wel actief in de sector, onder meer met mijn evenementenbureau To The Point Events.”

Bekijk hier een interview met Stefan waarin hij uitlegt waarom Benji-Fun ermee stopt:

httpv://www.youtube.com/watch?v=G59IqIEykGM

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.