Nieuws Limburg Stel uw zakelijk idee voor aan de Chinezen

Stel uw zakelijk idee voor aan de Chinezen

(Foto: Hong Son by Pexels)

Stel uw zakelijk idee voor aan de Chinezen

Start-ups van over de hele wereld die ambitie hebben om door te breken op de Chinese markt, kunnen meedoen aan THero Pitching, een grote competitie waarmee de winnaars een kantoor in China kunnen winnen. POM-Limburg moedigt de Limburgse starters aan om deel te nemen.

De THero Pitching-competitie is één van ’s werelds grootste pitchwedstrijden voor start-ups die China willen veroveren. De competitie wordt in november georganiseerd door de internationale accelerator Brinc in samenwerking met lokale instanties en biedt jonge, innovatieve techbedrijven de kans om voet aan grond te krijgen in China. De winnaar ontvangt een geldprijs en kantoorruimte.

“THero brengt bedrijven, investeerders en overheden samen in hun zoektocht naar nieuw talent en investeringsopportuniteiten”, weet gedeputeerde voor Economie en voorzitter van POM Limburg, Tom Vandeput. “Deelnemers kunnen kennis opbouwen over de Chinese markt, hun netwerk van partners of klanten uitbreiden en internationale ervaring in het pitchen opdoen. We zetten daar met POM Limburg graag onze schouders onder. In aanloop naar de wedstrijd voorzien onze POM-antennes een aantal infosessies voor Limburgse start-ups. Bovendien krijgen alle bedrijven die de halve finale halen, de kans om beroep te doen op een pool van experten, die hun pitch onder de loep neemt. En uiteraard staat onze China Desk permanent paraat voor extra ondersteuning.”

Meer info is te vinden via deze link.

Reageer op dit bericht

Sector
  Onderneming
  Personen

  Gerelateerde berichten

  Sector
   Onderneming
   Personen
   Gemeente

   Veel gelezen in deze regio

   Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

   Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.