Nieuws Limburg Ster blijft stilstaan boven garage in Dilsen…

Ster blijft stilstaan boven garage in Dilsen…

Ster blijft stilstaan boven garage in Dilsen…

Groep JAM heeft een nieuwe concessie gebaard. Wie net als de 3 koningen de ster (van Mercedes-Benz) heeft gevolgd, zal merken dat ze is blijven stilstaan boven een spiksplinternieuw gebouw in Dilsen-Stokkem. “Net nu de vierde generatie in het bedrijf actief is, openen we onze vierde vestiging,” zegt Marc Raedschelders, gedelegeerd bestuurder van Groep JAM. “Het verhaal is zowat 3 jaar geleden aan het rollen gegaan, toen de Maaskant en ook het Genkse, door Mercedes werd aangeduid als een ‘white spot’, zeg maar een blinde vlek in het aanbod. We waren graag bereid om die lacune op te vullen en meer dan 2,5 miljoen euro te investeren in een nieuwe locatie. Hoofdaannemer Jaraco en alle andere Limburgse bouwfirma’s die we geëngageerd hebben, zijn er in geslaagd om op zo’n 9 maanden tijd het hele gebouw op te leveren. Nu ook de officiële erkenning als verkoops- en servicecenter van Mercedes-Benz binnen is, kunnen onze activiteiten in Dilsen van start gaan.”

DSC_0252De ambities zijn niet gering. “Zowel in de nieuwe personenwagens, bedrijfsvoertuigen voor KMO’s, als in de Nearly New Car (tweedehands) leggen we de lat hoog,” aldus vestigingsmanager Sven Pribylla. “We gaan van start met 8 ervaren medewerkers, maar willen op korte termijn zowat verdubbelen. Als we de eerste reacties mogen geloven, moet dat zeker in orde komen. Heel wat Mercedes-rijders uit het Maasland en het Genkse zijn heel blij dat ze nu dichtbij huis een officiëel verdeelpunt hebben. Bovendien geloven we sterk dat we met het vernieuwde productenaanbod ook veel bijkomende klanten kunnen aantrekken. JAM Maas & Kempen, zoals de vestiging officieel zal heten, is dus geboren onder een gelukkig gesternte…”

(Op de foto van links naar rechts: vestigingsmanager Sven Pribylla, gedelegeerd bestuurder Marc Raedschelders, Director After Sales Dominique Vangeloven, Julie Raedschelders (4e generatie) en Director Sales Philip Ceuleers).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.