Nieuws Limburg Sterkste poot gaat op eigen benen staan

Sterkste poot gaat op eigen benen staan

Sterkste poot gaat op eigen benen staan

Synpro Technics, de Zutendaalse onderneming van Koen Maris en Koen Meyers, krijgt er een broertje bij. Onder de nieuwe naam Synpro Office wordt de bedrijfstak die kantoorinrichting verzorgt, verzelfstandigd. Een subtiele toets die de strategische richting van het bedrijf aangeeft.

Synpro Technics werd 5 jaar geleden opgericht als specialist in de inrichting van bedrijven. De doelstelling was om een totaalpakket te bieden voor de inrichting van garderobe en kleedruimte, werkplaats, magazijn en kantoor. Dat is nog steeds zo. Toch is het nu zo dat vooral de afdeling voor kantoren groeit als kool. Door het overhellende gewicht van die tak, dekte de naam niet meer helemaal de lading. “Vandaar dat we hebben beslist om naast de bestaande naam een tweede poot op te richten die exclusief onze sterkste afdeling in de verf zet”, zegt Koen Meyers.

“De belangstelling voor comfortabele kantooruitrusting neemt sterk toe”, aldus de bedrijfsleider. “Ergonomie en gezondheid op het werk zijn belangrijke thema’s. We horen vaak de vergelijking: “zitten is het nieuwe roken”, waarmee wordt gewezen op de negatieve effecten van een slechte zithouding. Vandaar ook het succes van onze afdeling. Wij spelen daar dan ook sterk op in, bijvoorbeeld met elektrisch verstelbare burelen. Daardoor kan je afwisselend zittend en staand werken. Het is ons sterkst groeiende product”, besluit de zaakvoerder van Synpro Office. En van Synpro Technics…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.